18. 6. 2024   |   svátek má Milan
 

Domácí cinzano

Název Množství a jednotka
bílé víno 1 litr
vodka 1/2 litru
rum 200 gramů
pomeranč 1 kus
citron 1 kus
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: italská
Příprava: 15 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Pomeranč a citron pečlivě umyjeme, pokrájíme na plátky a vložíme do směsi bílého vína, vodky, rumu a cukru. Necháme stát 2 dny. Pak přecedíme přes plátno a nalejeme do láhví.


 


RECEPTY

Gulášová polévka z mletého masa

Postup: Cibuli a špek nakrájíme nadrobno, na 1 lžíci sádla osmahneme a zasypeme sladkou... zobrazit recept

RECEPTY

Pstruh v oříškové krustě

Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, ze všech stran osolíme a necháme odležet.Připravíme... zobrazit recept

RECEPTY

Kedlubny na smetaně

Postup: Kedlubny bez slupky nakrájíme na malé kostičky a dáme je vařit do osolené vody... zobrazit recept

RECEPTY

Perníkové kuličky

Postup: Čokoládový krém smícháme s višňovou marmeládou, přidáme strouhaný perník a rum... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehenní řízky na citronu a rozmarýnu

Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nesolíme ani... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Lanterna

Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...